Invaller Kean bezorgt inspiratieloos Juventus punten

30 maart 2019, 20:19

Een lange tijd inspiratieloos Juventus heeft het thuisduel tegen Empoli dankzij invaller Moise Kean met 1-0 gewonnen. De Champions League-opponent van Ajax kwam in de Serie A niet goed voor de dag, maar dankzij een goal van de kersverse Italiaanse international loopt het in ieder geval geen averij op.

De grootste tegenvaller incasseerde De Oude Dame nog voor de aftrap. Paulo Dybala moest tijdens de warming-up afhaken bij Juventus en met het treffen tegen Ajax in het verschiet en Cristiano Ronaldo in de lappenmand, is het kwetsuur van de Argentijn er een met kopzorgen.

Zonder Dybala kwam Juve erg matig voor de dag. Empoli, met de zeventiende plaats absoluut geen hoogvlieger, mocht de bal hebben en hield lange tijd met gemak stand. Moise Kean, na een kwart in de tweede helft ingebracht voor Blaise Matuidi, zorgde drie minuten na zijn entree uiteindelijk voor het enige hoogtepunt. De jongeling schoot op fraai aangeven van Mario Mandzukic binnen.

Juventus heeft nu achttien punten voorsprong op Napoli, dat wel een duel minder heeft gespeeld. Maar het spel van vanavond, de blessure van Dybala en het al oudere kwetsuur van Ronaldo in het achterhoofd, zullen ze in Turijn niet tevreden zijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen