Gall aast op vacante positie bij FC Groningen: "Natuurlijk wil ik"

31 maart 2019, 10:05

Joop Gall hoopt volgend seizoen deel uit te maken van de technische staf van FC Groningen. Door het vertrek van zowel Hennie Spijkerman als Peter Hoekstra moeten de Groningers op zoek naar nieuwe assistenten voor hoofdtrainer Danny Buijs. Gall was een jaar geleden al in beeld bij de Trots van het Noorden, maar kreeg toen om financiële redenen geen baan aangeboden.

Groningen wilde toentertijd niet een extra assistent aan de technische staf toevoegen, maar nu liggen de kaarten anders. Gall staat nog altijd open voor een terugkeer. "Dat kan ik moeilijk ontkennen", vertelt hij bij RTV Noord. "Ik heb zestien jaar gewerkt bij de club, natuurlijk wil ik. Dat is de laatste twee jaar ook al zo vaak ter sprake gekomen."

Op maandag begint de nieuwe directie, bestaande uit Wouter Gudde en Mark-Jan Fledderus, in Groningen. "Daar hangt het van af", zegt de oud-trainer van SC Veendam, Go Ahead Eagles en FC Emmen. "Ik weet dat ik in Danny zijn hoofd zit. Hij zal hier als hoofdtrainer normaal gesproken natuurlijk inspraak in hebben. Misschien is die mogelijkheid er nu, maar het is vooralsnog koffiedik kijken. De voetballerij is wat dat betreft zeer onvoorspelbaar. Aan mij zal het zeker niet liggen."

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen