Wormuth zegt sorry tegen De Graafschap na gestolen zege

31 maart 2019, 10:28

Met het nodige geluk pakte Heracles Almelo zaterdagavond de volle buit tegen De Graafschap. De Heraclieden speelden een belabberde eerste helft, maar keken halverwege slechts tegen een 1-0 achterstand aan. Trainer Frank Wormuth beseft na de 1-2 zege dat zijn ploeg goed is weggekomen op De Vijverberg.

Heracles kwam in Doetinchem slecht uit de startblokken. "Als ik de spelers tijdens de interlandperiode of in de winterstop vrij geef, dan hebben ze moeite om weer in het ritme te komen. Dus ik weet niet of ik ze nog vrij geef als we vrij hebben. En dat is geen grapje, ik meen het. Ze komen er echt niet in", vertelt de Duitser aan de NOS.

"In de rust heb ik helder uiteengezet waar het aan lag", gaat Wormuth verder. "En ik heb ze aangesproken op hun beroepseer: buiten staan mensen die betaald hebben om jullie te zien en hier gekomen zijn. En toen hadden we ook wat geluk. Wij scoorden en tegenstander schoot op de paal."

Al met al vindt Wormuth dat Heracles onterecht heeft gewonnen. "Als ik het neutraal bekijk, zeker. De Graafschap had dit niet verdiend. Gelijkspel was terechter geweest. Maar in het voetbal is er niet altijd gerechtigheid."

Lees ookDe Jong baalt van 'totaal onnodige' nederlaag van De Graafschap

TOTO's Koning Donnie heeft 24

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen