Koolwijk vraagt Poldervaart in te grijpen bij Excelsior

31 maart 2019, 10:53

Ryan Koolwijk is van mening dat trainer Adrie Poldervaart moet ingrijpen na de 1-0 nederlaag van Excelsior tegen sc Heerenveen. De Rotterdamse club is nu al sinds halverwege februari zonder zege. Bovendien wist Excelsior de laatste vijf wedstrijden geen enkele keer te scoren.

Direct na de nederlaag in het Abe Lenstra Stadion lukt het Koolwijk niet om zijn frustratie te verbergen. "Als je naar de eerste helft kijkt, is een aantal jongens door de mand gevallen. Daar moet tegen opgetreden worden. Er moeten mannen staan, geen jongetjes meer", aldus de aanvoerder van de Kralingers in gesprek met FOX Sports.

"Dan heb ik het niet over werklust, maar de duels moeten gewonnen worden en de ballen moeten worden vastgehouden. Gebeurt dat niet, dan moeten anderen de kans krijgen. We hebben nu nog maar zeven wedstrijden te spelen. Je kunt het wel blijven proberen, maar dan spelen we volgend seizoen in de Eerste Divisie", vervolgt Koolwijk.

De middenvelder vindt dat Excelsior 'te lief en te afwachtend' is. "Het is reactievoetbal in plaats van proberen het spel te lezen. Dat kun je kwaliteit noemen, maar als je in de Eredivisie speelt, moet je dat toch een beetje in je hebben."

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen