Celtic kan titelfeest gaan plannen na vijfde rode kaart Morelos

31 maart 2019, 15:08   Bijgewerkt: 31 maart 2019, 17:23

Celtic kan het vijftigste kampioensfeest gaan plannen. The Bhoys wonnen zondagmiddag de Old Firm van aartsrivaal en naaste belager Rangers met 2-1. Daarmee is het verschil op de ranglijst maar liefst dertien punten, waarmee Celtic de achtste landstitel op rij niet meer kan ontgaan.

In eigen huis maakte Celtic het zichzelf moeilijk. Aanvankelijk leek er niets aan de hand. Via een razendsnelle counter kwam Celtic dankzij Odsonne Edouard in de 27ste minuut op voorsprong. Voor de thuisploeg kwam het er alleen maar mooier uit te zien toen Alfredo Morelos met rood moest vertrekken. De spits van Rangers deelde een spijkerharde elleboog uit. Voor Morelos betekende dat zijn vijfde (!) rode kaart dit seizoen.

De rode kaart:

Maar Celtic vergat te profiteren van overtalsituatie. Sterker: Rangers vocht zich terug in het duel. Ryan Kent verzorgde de gelijkmaker. Lang leek die stand te worden.. Maar in de 86ste kwam alles toch nog op zijn pootjes terecht voor de aanstaande kampioen. Celtic sloeg genadeloos toe bij een flater van James Tavernier in de opbouw. De gastheren schakelden wederom snel om. Nu was James Forres (foto) het eindstation. Hij schoof de bal in het doel en besliste daarmee de Old Firm.

De 2-1:

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen