Berghuis vindt sanctie Van Bronckhorst te zwaar

31 maart 2019 – Steven Berghuis zat op de Feyenoord-bank vanwege een incident op de training. Dat bevestigde de aanvaller na het verloren duel met FC Utrecht (3-2). Wel vindt hij de sanctie van Giovanni van Bronckhorst te zwaar. Wat er precies is voorgevallen, houdt de Feyenoorder voor zich.

Berghuis vindt sanctie Van Bronckhorst te zwaar

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Berghuis wist zaterdag al dat hij niet zou starten tegen Utrecht. "Er is wat gebeurd op de training. Voor mij is het niet dusdanig erg dat het een sanctie had moeten zijn", geeft hij aan in gesprek met de NOS. "Maar de trainer beslist daarin. Ik had van tevoren van hem gehoord dat hij mij zou passeren. Maar dat is dus eigenlijk een straf. Dat accepteer je dan en ga je door. Je kunt het niet altijd eens zijn met elkaar. De trainer is de baas."

Van Bronckhorst liet Berghuis nog wel een half uur meespelen. Met hem in de ploeg knokte Feyenoord zich terug van een 2-0 achterstand, maar dat bleek uiteindelijk onvoldoende. Diep in blessuretijd bezorgde Timo Letschert de Rotterdammers een enorme kater.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd