Van Bronckhorst: "We verdienden het niet om te verliezen"

31 maart 2019 – Weer ging het zondag mis voor Feyenoord in de Eredivisie. Op bezoek bij FC Utrecht werd er in blessuretijd met 3-2 verloren, wat alweer de tweede nederlaag op rij betekende voor de Rotterdammers. Giovanni van Bronckhorst spreekt van een verdiende verliesbeurt.

Van Bronckhorst: "We verdienden het niet om te verliezen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Feyenoord kwam van 2-0 terug tot 2-2, maar verloor alsnog. "In het eerste kwartier moesten we op voorsprong komen", blikt de coach terug op de clubwebsite. "Dat gebeurde niet, want we beloonden onszelf niet. Dat is niet voor het eerst dit seizoen. Na de 2-0 achterstand hebben we keihard gewerkt als team."

Sam Larsson en Robin van Persie zorgden ervoor dat Feyenoord terugkwam tot 2-2, maar Timo Letschert gooide in de absolute slotfase roet in het eten. "Tonny (Vilhena, red.) kreeg nog een kans op de 2-3, maar die maakte hij niet. Daarna viel het net de andere kant op. We verdienden het niet om te verliezen, vond ik."

Lees ookBerghuis vindt sanctie Van Bronckhorst te zwaar

Reacties

Feyenoord

gerelateerd