Lukkien weigert negatief te zijn na nieuwe dreun voor Emmen

31 maart 2019, 21:02

FC Emmen zit niet bepaald in een lekkere fase. De promovendus verloor liefst vijf van de laatste zes Eredivisie-duels en staat zeventiende, met evenveel punten als nummer zestien De Graafschap. Trainer Dick Lukkien weigert na het verlies bij PEC Zwolle (3-0) om negatief te zijn.

Tegen PEC stond Emmen al na twee minuten met 1-0 achter. "We hebben ons na de 1-0 aardig hersteld. We kwamen ook best wel aan het voetballen en kregen een aantal kansen. Maar die tegengoal net voor de pauze is echt killing", zag de trainer op de clubwebsite. In de tweede helft kreeg Luciano Slagveer een dot van een kans om Emmen terug in het duel te helpen, maar hij miste van dichtbij. "Die bal móét gewoon binnen op dit niveau", vindt Lukkien.

Het is aan Emmen om het vizier snel te richten op woensdag, als Ajax op bezoek komt. "Na zes keer op rij niet winnen is het makkelijk om negatief te zijn, maar we staan nog steeds slechts één puntje verwijderd van een veilige plek. Dus we gaan door om zo veel mogelijk punten te behalen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen