Branderhorst, Croux en Lieftink na dit seizoen weg bij Willem II

31 maart 2019 – Willem II is daags na de winst op Fortuna Sittard met nieuws van het contractfront naar buiten gekomen. De Brabanders zetten na dit seizoen een punt achter de samenwerkingen met Mattijs Branderhorst, Jordy Croux en Elmo Lieftink.

Branderhorst, Croux en Lieftink na dit seizoen weg bij Willem II

Dat maakt de club zondagavond aan de buitenwereld bekend. De 25-jarige Branderhorst is de opvallendste naam in het rijtje. De doelman, die verhuurd is aan NEC, maakte vorig seizoen een tijd lang een goede indruk onder de Tilburgse lat. Toch heeft Willem II dus besloten om de optie in zijn contract niet te lichten. Dat geldt ook voor buitenspeler Jordy Croux, die momenteel verhuurd wordt aan MVV. Hij speelde in drie seizoenen in totaal 64 wedstrijden in actie voor Willem II, maar ook zijn optie wordt niet gelicht.

Ook Elmo Lieftink vertrekt na het seizoen uit Tilburg. De verdediger heeft te horen gekregen dat zijn contract niet wordt verlengd. De 25-jarige oud-speler van Vitesse speelde sinds 2016 voor Willem II en kwam in totaal tot 47 optredens.

Eredivisie

gerelateerd