Lazio wint bij Internazionale en passeert rivaal AS Roma

31 maart 2019, 22:31

SS Lazio heeft zondagavond goede zaken gedaan in de Serie A. Voorafgaand aan deze speelronde stonden de hoofdstedelingen nog achtste, maar de ploeg is zondag opgerukt naar de zevende positie. Op bezoek bij Internazionale werd er enigszins gelukkig met 0-1 gewonnen.

De enige treffer viel al in de twaalfde minuut. Sergej Milinkovic-Savic torende boven zijn opponent uit en kopte hard raak op aangeven van Luis Alberto. Het was een van de weinige momenten van Lazio voor het doel van Inter, dat gevaarlijker was voor het doel maar niet scoorde. Dat kan ook gelegen hebben aan het feit de veelbesproken dat Mauro Icardi nog altijd niet van de partij is. Overigens behoorde ook de geblesseerde Stefan de Vrij zondag niet bij de selectie. Hij zag zijn ploeg op eigen veld verliezen, waardoor het gat met nummer twee nu liefst tien punten is.

Lazio passeert het in een crisis verkerende AS Roma, iets wat men bij Lazio uiteraard maar wat fijn vindt. Lazio heeft overigens een duel minder gespeeld dan de concurrentie en kan mogelijk dus nog verder stijgen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen