Neres wist dat beslissing Kuipers zou worden herzien

1 april 2019, 07:44   Bijgewerkt: 1 april 2019, 09:20

David Neres was er zondagmiddag zeker van dat de overtreding die op hem werd gemaakt door Daniel schwaab door arbiter Björn Kuipers zou worden teruggekeken en vermoedelijk ook zou worden herzien. De Braziliaan van Ajax werd licht onderuit getikt door de PSV-verdediger, maar ging daardoor wel naar de grond. "Ik wist dat de scheidsrechter zijn beslissing om te laten doorspelen zou moeten herzien, want ik werd duidelijk geraakt."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. Sowieso was de aanvaller, die het derde en alles beslissende doelpunt maakte in de Johan Cruijff ArenA, tevreden met het optreden van Ajax. "Als je met tien man de koploper kunt verslaan, heb je een goed elftal en de juiste mentaliteit", vond hij. "In de Champions League hebben we al getoond dat we tegen betere clubs goede resultaten kunnen boeken. Maar met tien spelers, is het nog veel moeilijker."

Met de overwinning op zak, wil Neres vol voor de titel gaan. "Dit moet ons zó veel vertrouwen geven dat we in de competitie geen punt meer verspelen. Dan zien we wel of het genoeg was voor het kampioenschap. Dat denk ik dan wel", besefte hij, te beginnen midweeks tegen FC Emmen. "Elk duel is nu een finale. Tegen wie en op welke ondergrond maakt niks uit: we moeten alles winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen