Steijn denkt dat 33 punten ook voldoende zijn voor handhaving

1 april 2019, 09:10   Bijgewerkt: 1 april 2019, 14:04

VVV-Venlo trainer Maurice Steijn sprak voor het seizoen uit dat hij 35 punten wilde halen met zijn ploeg en na de remise tegen NAC Breda naderden de Limburgers dat aantal tot op twee punten. Met nog zeven wedstrijden te gaan ziet het er goed uit, concludeerde ook Steijn. "We hadden ons tegen NAC veilig kunnen spelen. Jammer. Hopelijk gebeurt dat nu in De Koel. En wellicht is 33 punten ook genoeg, gezien de andere uitslagen."

Dat zei hij tegenover De Limburger. Op meer dan een punt had VVV-Venlo overigens absoluut geen recht, erkende Steijn. "We mogen blij zijn met een punt. In de slotfase moesten we de wedstrijd beslissen, maar als je zo slecht in de wedstrijd zit dan maak je die kansen ook niet af. We hadden het in de beginfase erg zwaar, maar gelukkig viel uit het niets een doelpunt voor ons. Na de 0-1 hadden we weliswaar de controle, maar in de tweede helft heb ik geen moment rustig op mijn stoel gezeten. Er ging ontzettend veel mis."

Ook Ralf Seuntjens was niet te spreken over het optreden van zijn ploeg. "We speelden slecht, iedereen. Geen enkel moment gevoetbald, alleen maar lange ballen", baalde de nummer negen van de Venloënaren tegenover FOX Sports. "Het was een hopeloze middag." Seuntjens gaf een strafschop weg door een 'overtreding' op Mounir El Allouchi, die vervolgens terecht werd teruggedraaid. "Maar dat had hij in eerste instantie ook wel mogen zien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen