Spalletti steekt tirade af over Icardi: "Vernederend voor iedereen"

1 april 2019, 10:55

Mauro Icardi blijft op ramkoers met Internazionale. Coach Luciano Spalletti heeft het gehad met de spits. Hoewel de Argentijn deze week de training hervatte, ontbrak hij zondag in de thuiswedstrijd tegen Lazio (0-1) in de wedstrijdselectie.

Icardi's advocaat bemiddelde tussen beide partijen om de spits terug te krijgen op het trainingsveld. "Die onderhandelingen zijn vernederend voor iedereen die van Inter houdt. Onderhandelen om iemand zover te krijgen het shirt van Inter te dragen, is beledigend", zegt Spalletti tegen Sky Italia. "Moet ik twintig advocaten bellen om te vragen of hij kan spelen?"

Sinds Inter Icardi in februari de aanvoerdersband afnam, kwam hij niet meer in actie. Volgens Icardi kampte hij de laatste weken met een blessure, wat de medische staf van Inter altijd heeft ontkend. "Mensen zeggen dat we wedstrijden verliezen door de afwezigheid van Icardi", vervolgt Spalletti zijn tirade. "Maar mét hem speelde Inter al jaren niet in de Champions League. Iemand als Lionel Messi maakt het verschil. Niet Icardi, met alle respect."

Aanleiding voor alle heisa zouden de stroeve contractonderhandelingen zijn. Omdat Icardi weigert zijn handtekening te zetten onder een nieuwe verbintenis, pakte Inter hem de aanvoerdersband af, met alle gevolgen van dien.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen