Fortuna licht zeven opties niet, Dianessy nieuw contract

1 april 2019, 11:47   Bijgewerkt: 1 april 2019, 17:05

Fortuna Sittard heeft de contracten van een flink aantal vaste krachten formeel opgezegd. Aykut Ozer, Jorrit Smeets, Finn Stokkers, Calvin Mac-Intosch, Gavin Vlijter, Lars Hutten, Kai Heerings en Marco Ospitalieri hebben een brief ontvangen dat hun verbintenis in principe niet wordt verlengd, maar dat betekent niet dat ze volgend jaar elders voetballen. De optie van Djibril Dianessy is wél gelicht. 

"De formele aanzegging betekent niet dat we geen toekomst meer zien in deze spelers. Deze opzeggingen zijn een jaarlijks terugkerende formaliteit. In de komende maand gaan we met elk van deze spelers in gesprek over hun toekomst. Met een aantal van hen wordt zelfs al gesproken over een langer verblijf", laat technisch manager Sjoerd Ars weten op de clubsite.

De meeste voetballers komen regelmatig in actie namens Fortuna: Smeets heeft een vaste plaats, terwijl Stokkers, Heerings, Hutten en Ospitalieri genoeg minuten maken. Vlijter kampt al vrijwel het hele seizoen met een zware blessure, wat ook geldt voor Djibril Dianessy. Zijn optie werd wél gelicht, Ars: "Hij kreeg eind vorig seizoen te maken met een zeer zware knieblessure en is nu weer op de weg terug. We willen hem daarin helpen en een kans geven zich volledig te richten op zijn herstel om er zo voor te zorgen dat hij nog sterker terug komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen