Eduardo moet bij Vitesse vrezen voor zijn plekje onder de lat

1 april 2019, 14:31

Leonid Slutsky zet dinsdag tegen AZ doelman Eduardo op de Vitesse-bank. Volgens De Gelderlander staat normaal gesproken Remko Pasveer onder de lat. Slutsky treft de maatregelen na het 3-3 gelijkspel van zaterdag tegen ADO Den Haag. Pasveer speelde dit seizoen geen enkele minuut in de Eredivisie. Eduardo, gehuurd van Chelsea, krijgt al het hele seizoen de voorkeur.

Naast de keeperswissel worden er meer (noodgedwongen) wisselingen verwacht. Achter Bryan Linssen staat een groot vraagteken. Een hamstringblessure speelt hem parten. "Dat wordt kort dag", citeert de hiervoor genoemde krant Slutsky. Als Linssen het duel met AZ inderdaad niet haalt, vormen Mohammed Dauda en Thomas Buitink de voorhoede.

In het kader van Europees voetbal is het treffen van Vitesse met AZ een cruciale. "In het begin van het seizoen speelden we in Alkmaar gelijk. Daar lieten we kansen op de winst liggen. In de KNVB Beker waren we kansloos (2-0). Daar was AZ beter. Nu moeten we in Gelredome top zijn. Een zege is goed voor de sfeer en het vertrouwen. En we kunnen goede zaken doen met het oog op de ranglijst."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen