Heracles wil met vier wijzigingen de draad weer oppakken

1 april 2019, 16:05

De punten die Heracles Almelo afgelopen zaterdag pakte in Doetinchem bij De Graafschap (1-2), waren niet bepaald verdiend. Dat was ook de mening van trainer Frank Wormuth. De trainer vond zijn ploeg ondermaats spelen en hoopt dinsdag tegen Willem II op verbetering.

De Duitse trainer moet het doen zonder de geschorste Kristoffer Peterson. Hij wordt vervangen door Jesper Drost. Daarnaast keren Tim Breukers, Alexander Merkel en Lennart Czyborra terug in de opstelling. Dat gaat ten koste van Wout Droste, Bart van Hintum en Yoel van Nieff. Wint Heracles dinsdag, dan doet het goede zaken in de strijd om de play-offs. "Als we winnen krijgen we een geweldige uitgangspositie. Maar dan moeten we wel anders spelen als tegen De Graafschap", zegt de coach tegen RTV Oost.

Heracles staat zesde met 42 punten, Willem II bezet met 37 punten de achtste positie. Het is voor Heracles met name oppassen voor Alexander Isak, die afgelopen weekend nog een hattrick maakte. Wormuth vindt dat zijn ploeg niet wederom zo'n matig niveau kan halen als tegen De Graafschap. "Willem II heeft een ploeg om dat af te straffen. Zij spelen fantastisch voetbal. Ze hebben een paar geweldige spelers gehuurd waarvan Isak natuurlijk vooral in het oog springt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen