Gilissen verkoos Heracles boven NAC: "Stabiele omgeving"

1 april 2019, 17:18

Tim Gilissen (op archiefbeeld) is vandaag (maandag) begonnen aan zijn baan als technisch manager bij Heracles Almelo. De oud-middenvelder maakt de overstap van NAC Breda, waar hij als manager jeugdopleiding werkte. Hij ook bij NAC als technische man aan de slag, maar koos bewust voor Heracles.

Dat vertelt de 36-jarige oud-middenvelder tegen RTV Oost. Hij volgt bij Heracles de naar FC Groningen vertrokken Mark-Jan Fledderus op. "Ik moet mij nog ontwikkelen in deze rol als technisch manager. Dan past Heracles Almelo beter. Een stabiele omgeving met een organisatie die staat. Het is een prettige voorwaarde dat hier mensen werken die al langere tijd de kar trekken", ziet hij.

In 2005 vertrok Gilissen als speler bij Heracles. Veertien jaar later keert hij dus in een andere hoedanigheid terug bij zijn voormalig werkgever. "De situatie nu is totaal onvergelijkbaar met toen ik de club verliet. Ik ben hier natuurlijk nog vaak terug geweest en kijk met bewondering naar hoe de club ontwikkeld is. Een beleid van jarenlang stappen maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen