Pusic niet in paniek: "We worden nu niet zenuwachtig"

1 april 2019, 23:19

Voor het eerst in maanden heeft FC Twente maandag een duel in de Eerste Divisie verloren. Bij RKC Waalwijk ging de koploper met 4-1 onderuit. Geen reden voor paniek, vindt trainer Marino Pusic.

Twente kwam met 2-0 achter en deed nog even wat terig, maar ging alsnog met ruime cijfers onderuit. "Ik vind dat we vanavond van onszelf verloren hebben", reageert Pusic bij RTV Oost. "Aan de bal hebben we aardige dingen laten zien, maar zonder bal waren we niet agressief genoeg. Dat resulteerde uiteindelijk in de tegengoals. Die tweede valt kort voor de rust, dat is een heel vervelend moment. Het was ongelukkig, maar dat mag ons niet gebeuren."

Met nog zes wedstrijden te gaan is er weinig reden voor paniek bij Twente. De voorsprong op Sparta is acht punten. "We worden nu niet zenuwachtig. We hebben van onszelf verloren, maar blijven rustig onder alle omstandigheden. We bekijken het gewoon per wedstrijd, waarin we iedere keer weer voor de winst willen gaan. Vanavond is dat helaas niet gelukt, maar we gaan met het volste vertrouwen richting de volgende wedstrijd."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen