Gisteren gemist: Cambuur imponeert, Room weg bij PSV

2 april 2019, 00:30   Bijgewerkt: 1 april 2019, 23:47

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 1 april.

PSV licht optie Room niet; keeper vertrekt na dit seizoen

Er komt een einde aan de periode van Eloy Room bij PSV. De doelman is in Eindhoven de stand-in voor Jeroen Zoet en komt maar mondjesmaat in actie. De koploper van de Eredivisie heeft besloten om niet verder te gaan met de keeper door de optie in zijn contract niet te lichten.

'Jordania wil hoe dan ook aanblijven bij FC Den Bosch'

Of hij de club nou mag overnemen of niet, Kakhi Jordania wil hoe dan ook actief blijven bij FC Den Bosch. De Georgiër meldde zich vorige zomer in Brabant om de over te nemen, maar kreeg afgelopen weekend te horen dat de KNVB geen groen licht geeft. Toch wil hij aanblijven.

Oud-Ajacied Wöber moet vrezen voor zware blessure

Slecht nieuws voor Maximilian Wöber. De Oostenrijker maakte in de winter op huurbasis de overstap van Ajax naar Sevilla, maar kan zich dit seizoen mogelijk niet meer bewijzen. Hij kampt namelijk met een zware knieblessure.

Cambuur boekt grootste uitzege ooit, zeldzame nederlaag Twente

SC Cambuur heeft in de 32ste ronde van de Eerste Divisie de grootste uitzege uit de clubhistorie geboekt. Op bezoek bij Jong Ajax wonnen de Friezen met liefst 0-6. Koploper FC Twente verloor voor het eerst sinds eind november weer eens, ditmaal op bezoek bij RKC (4-1). Sparta liep dankzij de overwinning tegen MVV drie punten in op de Enschedeërs.

Arsenal naar derde plaats na tiende thuiszege op rij

De plaats achter Liverpool en Manchester City is nu in handen van Arsenal. De Londenaren kwam als laatste van alle topclubs in actie in dit Premier League-weekend en wisten wat er op het spel stond tegen Newcastle United. Bij winst kreeg het team van Unai Emery de derde plaats in handen en dat lukte: 2-0.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen