FC Groningen bespreekt deze week situatie Memisevic

2 april 2019, 08:23

FC Groningen en het management van Samir Memisevic zitten deze week met elkaar om tafel. De 25-jarige verdediger zette recent twijfels bij de rechtsgeldigheid van de optie tot contractverlenging, die de club wil lichten. "Wij staan er positief en constructief in", aldus directeur Hans Nijland.

"Welke dag is nog niet bekend, maar zij komen deze week naar Groningen om over de zaak te praten", laat de Groningen-baas weten aan het Dagblad van het Noorden. "De insteek van ons is nog steeds om eruit te komen en de optie te lichten. Sterker, het liefst leggen wij Memisevic voor langere tijd vast."

Groningen communiceerde vorige week via de officiële kanalen dat het onder andere de optie lichtte in het contract van Memisevic. De afspraken kwamen in 2016 op papier, toen de Bosniër een driejarig contract tekende. Echter is die optie volgens Memisevic en zijn zaakwaarnemers op juridische gronden niet rechtsgeldig.

"Ik ben honderd procent gelukkig in Groningen, maar ik moet wel aan mijn toekomst denken", zegt de hoofdrolspeler. "De zaak ligt erg complex, het is een moeilijke situatie. Het speelt in mijn achterhoofd, maar ik laat het zoveel mogelijk aan mijn agenten over. Mijn focus moet bij het voetbal liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen