NEC is het laatste beetje vertrouwen kwijt en ontslaat De Gier

2 april 2019, 14:34

Jack de Gier is ontslagen bij NEC. De 4-0 nederlaag van maandag bij Jong AZ is de druppel die de emmer deed overlopen. Ook assistent Patrick Pothuizen vertrekt per direct. De Nijmegenaren staan momenteel veertiende in de Eerste Divisie en moeten serieus vrezen voor deelname aan de play-offs voor promotie. 

De Gier werd voor dit seizoen binnengehaald als verlosser. Nadat NEC een tumultueus seizoen achter de rug had, moest hij de club terug naar de Eredivisie brengen. In puntenaantal presteert hij echter nog slechter dan zijn voorganger Pepijn Lijnders. De kampioensaspiraties konden al snel de prullenbak in. Nu de play-offs zelfs op de tocht staan, grijpt NEC in.

"We beleven een teleurstellend seizoen. Na het einde van de eerste seizoenshelft hebben we in de winterstop met zijn allen kritisch geëvalueerd en getracht om met diverse ingrepen het tij te doen keren", zegt directeur Wilco van Schaik op het clubkanaal van NEC. "Ondanks dat we er met z'n allen hard voor geknokt hebben om dit te bewerkstelligen, moeten we helaas concluderen dat dit tot op heden niet is gelukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen