Steijn ziet geen reden om de boel om te gooien bij VVV-Venlo

2 april 2019, 19:58

VVV-Venlo treedt woensdag waarschijnlijk met een bijna ongewijzigd team aan tegen FC Utrecht. De Venlonaren speelden zondag geen sterke wedstrijd tegen NAC Breda (1-1), maar dat is voor Maurice Steijn geen reden om de boel om te gooien. "Uiteindelijk leverde die wedstrijd wel een punt op, waarmee we toch weer uitliepen op de concurrenten onder ons", aldus de trainer via de clubkanalen.

Steijn zal tegen VVV in elk geval geen beroep kunnen doen op Moreno Rutten, die een schorsing uitzit. Zijn vervanger is Tristan Dekker. Waarschijnlijk is dat de enige verandering in het elftal. "Daar beslis ik kort voor de wedstrijd over, maar wie mij een beetje kent, weet dat ik vertrouwen heb in mijn spelers. Aan de andere kant klopt een aantal spelers natuurlijk wel nadrukkelijk aan de deur. Denk maar aan Tino Susic, Evert Linthorst, Damian van Bruggen en Jay-Roy Grot."

VVV veroverde zondag tegen NAC een volgende punt in de strijd tegen degradatie. De club uit Venlo veroverde tot nu toe 33 punten en heeft een ruime voorsprong van acht punten op de degradatiezone.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen