Godín en Griezmann helpen Atlético aan benauwde zege

2 april 2019, 21:32

Atlético Madrid heeft dinsdagavond de tweede plaats in de Primera División verstevigd. De Madrileense club trof in Girona een taaie tegenstander, maar won uiteindelijk wel met 2-0. Diego Godín opende een kwartier voor tijd de score, waarna Antoine Griezmann in blessuretijd het duel besliste.

Atlético Madrid zal FC Barcelona waarschijnlijk niet meer bijhalen, maar de ploeg van trainer Diego Simeone wil stadsgenoot en aartsrivaal Real Madrid dolgraag onder zich houden. Het gat tussen de Madrileense clubs bedroeg in aanloop naar het duel met Girona twee punten in het voordeel van Atlético. Het gat is door het resultaat in het Wanda Metropolitano vergroot naar vijf punten.

Het duel stevende af op een bloedeloze remise, tot Godín een kwartier voor tijd met een kopdoelpunt de ban brak. Zijn goal leek te worden geannuleerd, maar na ingrijpen van de VAR werd de 1-0 alsnog goedgekeurd. Griezmann maakte in blessuretijd aan alle twijfels een einde door met een stiftje doelman Iraizoz te verschalken.

Zaterdag komt Atlético weer in actie. Dan gaan de manschappen van Simeone op bezoek bij koploper Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen