Slutsky: "Voor een goede thriller kom je naar de GelreDome"

2 april 2019, 22:04

Er gebeurde dinsdagavond weer van alles in de GelreDome. Vitesse begon zwak aan het duel met AZ en keek halverwege de wedstrijd tegen een 0-2 achterstand. Na rust rechtte de thuisploeg de rug en kwam het terug tot 2-2, waarna beide teams nog een derde doelpunt hadden kunnen maken. Saai is het nooit in Arnhem, zo concludeert Leonid Slutsky na de wedstrijd.

"Ik denk dat als je een thriller wil zien, kom dan naar GelreDome of ander stadion waar wij spelen", vertelt Slutsky in gesprek met Omroep Gelderland. "Elke wedstrijd is een thriller bij ons. We maken fouten, maken comebacks en creëren nieuwe helden zoals Thomas Buitink. Het is nooit saai bij ons, dat is honderd procent zeker."

Slutsky besloot tegen AZ een keeperswissel door te voeren: Eduardo begon op de bank en Remko Pasveer stond onder de lat. "We krijgen veel goals tegen. Ik hoopte met Pasveer een andere 'vibe' te creëren achterin", geeft de Rus uitleg. Vitesse trad daarnaast aan zonder de geblesseerde Bryan Linssen.

In plaats van met Mohammed Dauda startte Vitesse met Navarone Foor. "Ik dacht dat Linssen kon spelen en daar hebben we op geanticipeerd. Maar drie uur voor de wedstrijd bleek dat Linssen niet kon spelen. Toen dacht ik dat het te onstabiel zou worden als ik met Dauda en Buitink, twee jonge spelers, zou spelen", zegt Slutsky. "Daarnaast hebben ze nog nooit samen gespeeld. Ik koos daarom voor 4-5-1. Het is een fout geweest, maar ik denk dat het slechte spel meer lag aan de fouten die de spelers maakten dan aan de formatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen