Advocaat: "Laten we ons nou niet richten op de vierde plaats"

3 april 2019, 08:08

Dick Advocaat acht de vierde plaats onrealistisch voor FC Utrecht. Dankzij de zege van zondag op nummer vier Feyenoord is het verschil slechts vier punten met de Rotterdammers. Mits Ajax de bekerfinale wint van Willem II, levert die notering een rechtstreeks ticket op voor Europees voetbal.

"We zijn hier binnengekomen met een verzoek om ieder geval de play-offs te halen. Dat is veel belangrijker, laten we ons nou niet richten op de vierde plaats", citeert De Telegraaf Advocaat. Volgens de oefenmeester zit Utrecht momenteel aan zijn plafond. "Ik denk niet dat we veel beter kunnen, maar we zijn goed genoeg om de subtop te bespelen. We hebben een goede groep, maar komen net iets tekort voor de absolute top. En dat is geen schande, hoor."

Utrecht speelt woensdagavond op bezoek bij VVV-Venlo, daarna wachten nog duels met ADO Den Haag, Vitesse, FC Emmen, Fortuna Sittard, sc Heerenveen en Ajax. Feyenoord ontvangt donderdag sc Heerenveen en speelt vervolgens tegen VVV-Venlo, Heracles Almelo, AZ, NAC Breda, Fortuna Sittard en ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen