Beugelsdijk wil laatste duels spelen en wil record dus niet pakken

3 april 2019, 08:32   Bijgewerkt: 3 april 2019, 08:37

Tom Beugelsdijk kreeg dit seizoen al liefst elf gele kaarten voorgehouden en is één kaart verwijderd van het Eredivisie-record, dat in handen is van Aleksandar Rankovi? (Vitesse), Guy Ramos (RKC Waalwijk), Joeri de Kamps (NAC Breda) en Cristián Cuevas (FC Twente). De verdediger hoopt echter niet in dat rijtje te komen, want hij wil alle laatste even duels van dit seizoen nog spelen. "En daarvoor moet ik zo min mogelijk kaarten pakken."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Handhaving is namelijk het heilige doel van ADO Den Haag. "Ik wil zo snel mogelijk veilig zijn met ADO, dan is er weer rust in de tent", zei Beugelsdijk, die daar graag zijn steentje aan bij wil dragen. "Mijn doel is om dit seizoen alle zeven wedstrijden nog mee te doen."

En als het daarin een beetje meezit, kan ADO – dat op dit moment slechts vier punten boven de streep staat – ook de prestatie van vorig seizoen welicht nog evenaren. Toen haalde het de play-offs, maar wel die om Europeees voetbal. "Zo'n seizoen, dat wil ik met ADO weer bereiken. Ik ben niet bang dat we nog onder die streep komen.''

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen