'Heerenveen zet Dalmau op lijstje, Johnsen voldoet in Friesland'

3 april 2019, 13:03

Omdat Sam Lammers na dit seizoen in principe terugkeert naar broodheer PSV, bekijkt sc Heerenveen andere opties voor de spitspositie. De Friezen bekijken hun opties het buitenland, maar binnen de Eredivisie heeft Adrian Dalmau van Heracles Almelo de interesse gewekt. Dat meldt Voetbal International. Ook voldoet Dennis Johnsen en kan Heerenveen gebruikmaken van de optie tot koop om de linkervleugelaanvaller definitief over te nemen van Ajax.

Dalmau, die in Almelo een contract heeft tot medio 2020, is bezig aan zijn eerste seizoen in Nederland. Steeds meer komt de 25-jarige Spanjaard tot bloei. In de tweede seizoenshelft maakte Dalmau negen doelpunten, in totaal is tot dusver vijftien keer trefzeker geweest voor Heracles. Dat is er één meer dan Heerenveen-topscorers Michel Vlap en Lammers.

Johnsen

Huurling Johnsen greep in het Abe Lenstra stadion vrijwel meteen een basisplaats. Hoewel de Noor nog niet scoorde en ook geen doelpunt voorbereidde, zijn ze bij Heerenveen tevreden over Johnsens inbreng, weet VI. Bij het opstellen van de huurovereenkomst met Ajax bedong Heerenveen een optie tot koop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen