Emanuelson kind van de rekening door terugkeer Gustafson

3 april 2019 – Urby Emanuelson opende afgelopen zondag nog de score tegen Feyenoord (3-2), maar begint woensdagavond op de bank bij FC Utrecht. Dick Advocaat heeft een basisplek ingeruimd voor Simon Gustafson, die de laatste wedstrijd vanwege ziekte aan zich voorbij liet gaan. Verder treedt Utrecht met een ongewijzigd elftal aan tegen VVV-Venlo.

Emanuelson kind van de rekening door terugkeer Gustafson

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

De Domstedelingen beginnen met dezelfde elf die vlak voor de interlandperiode ruim wonnen bij NAC Breda (0-4). Advocaat wilde tegen Feyenoord ongetwijfeld met hetzelfde team starten, maar moest door de afwezigheid van Gustafson noodgedwongen een wijziging doorvoeren. De vervanger van de Zweed, Emanuelson, schoot tegen Feyenoord een vrije trap binnen en speelde bijna de hele wedstrijd.

VVV-Venlo verrast eveneens niet in de basisopstelling. Moreno Rutten is er vanwege een schorsing niet bij en wordt op de rechtsbackpositie vervangen door Tristan Dekker. Verder heeft Maurice Steijn - zoals min of meer aangekondigd - niets gewijzigd.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd