Bazoer: "In de rust kregen we op onze kloten van de trainer"

3 april 2019, 21:18   Bijgewerkt: 3 april 2019, 21:25

Riechedly Bazoer etaleerde woensdagavond in De Koel zijn klasse en nam twee doelpunten voor zijn rekening tegen VVV-Venlo. De middenvelder van FC Utrecht tekende twee keer voor de gelijkmaker, waarna de Domstedelingen uiteindelijk uitliepen naar 2-6. Halverwege de wedstrijd stond Utrecht nog met 2-1 achter.

"Of ik de Man of the Match ben? Dat kan iedereen van ons zijn. In de tweede helft hebben we een uitstekende pot gezien. Dan zie je dat onze kwaliteiten komen bedrijven en iedereen zijn doelpuntje kan meepikken", aldus Bazoer tegenover FOX Sports. De middenvelder erkent dat Dick Advocaat tussen de bedrijven door een donderspeech gaf. "In de rust kregen we op onze kloten van de trainer, want we waren niet scherp genoeg."

Bazoer was ook heel dicht bij een derde doelpunt. "Ik ging voor mijn hattrick. Dat gunden de jongens me ook", zegt de oud-Ajacied, die een vrije trap tegen de paal schoot. "Ik geloof in mezelf en moet gewoon mijn koppie erbij houden. Ik ben enorm blij dat Dick Advocaat mij steunt en mij bij Utrecht heeft gehaald. Dat wil ik uitbetalen op het veld."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen