Valencia zet superreeks voort en dient Real Madrid nederlaag toe

3 april 2019, 23:24

Valencia heeft woensdagavond ook Real Madrid aan de zegekar gebonden. De Zuid-Spaanse club bevond zich in januari nog op de vijftiende plaats in de Primera División, maar doet nu weer serieus mee in de strijd om een Champions League-ticket. Door de 2-1 zege op Real Madrid stijgt Valencia naar de vijfde plaats en nadert het nummer vier Getafe tot één punt. De Madrilenen verloren in Mestalla voor de eerste keer sinds de terugkeer van Zinedine Zidane. 

Valencia viel in de eerste seizoenshelft zwaar tegen, maar heeft op een bekerwedstrijd na sinds 5 januari geen enkele keer meer verloren. In de Spaanse competitie is de club van trainer Marcelino bezig aan een opmars, in de Europa League is Valencia doorgestoten naar de kwartfinale en in de tussentijd bereikte de Zuid-Spaanse club ook nog eens de finale van het Spaanse bekertoernooi.

Real Madrid werd woensdag in Mestalla het volgende slachtoffer van Valencia. Met een schot in de korte hoek opende Goncalo Guedes tien minuten voor rust de score. In de jacht op de gelijkmaker bracht Zidane Isco, Gareth Bale en Mariano Diaz binnen de lijnen, maar het was Valencia dat ook het tweede doelpunt van de wedstrijd maakte. Ezequiel Garay besliste zeven minuten voor tijd de wedstrijd door de 2-0 te maken. Karim Benzema scoorde nog in de blessuretijd, maar direct na zijn doelpunt floot de scheidsrechter af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen