Keizer met Sporting Portugal naar finale bekertoernooi

3 april 2019, 23:41

Het Sporting Portugal van Marcel Keizer heeft zich woensdagavond ten koste van Benfica geplaatst voor de finale van het belangrijkste Portugese bekertoernooi. De club van de Nederlandse trainer maakte de 2-1 nederlaag uit de heenwedstrijd goed door voor eigen publiek met 1-0 te winnen. Bruno Fernandes groeide uit tot matchwinnaar.

Begin februari speelden Benfica en Sporting Portugal de eerste wedstrijd in de halve finale van de Taça da Liga. Toen ging de ploeg van Keizer met 2-1 onderuit, maar verschafte het zichzelf nog een aardige uitgangspositie door vlak voor tijd het belangrijke uitdoelpunt te maken. Fernandes nam die goal voor zijn rekening en ook woensdagavond was de aanvoerder - die de clubs voor het uitkiezen heeft - weer de grote man aan Sporting-zijde.

Een kwartier voor tijd maakte de aanvallende middenvelder de belangrijke 1-0 door vanuit een lastige positie de bal in de kruising te rammen. Sporting - dat zonder de geblesseerde Bas Dost aantrad - hield vervolgens stand en plaatste zich zodoende voor de finale van het bekertoernooi. Daarin zal FC Porto de tegenstander zijn. Eind januari troffen de teams elkaar ook al in de eindstrijd van het tweede bekertoernooi. Toen trok Sporting aan het langste eind.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen