Keizer trots op nieuwe finale-plaats Sporting: "Een speciale dag"

4 april 2019, 09:46

Marcel Keizer was dolblij dat Sporting Portugal zich woensdag ten koste van Benfica plaatste voor de finale van de Taca de Portugal - het belangrijkste bekertoernooi. Eerder won hij al de Taca de Liga tegen FC Porto in de finale, het tweede bekertoernooi, en als het aan de Nederlandse coach ligt, pakt hij in de finale tegen diezelfde ploeg de tweede prijs van het seizoen.

"We hebben vanaf de eerste minuut tot het laatste moment alles gegeven. Ik wil de spelers dan ook feliciteren", aldus Keizer, die geen beroep kon doen op Bas Dost. "Ik heb het stadion nog nooit zo gezien; ze waren een grote hulp voor ons. Het is een grote en speciale dag, waarin we veel energie hebben gestoken en ik ben dan ook erg blij met de overwinning."

Toch beseft Keizer, die Bruno Fernandes het enige doelpunt zag maken woensdagavond, dat zijn ploeg nog niets heeft. "Het is de tweede finale in een jaar, dat is heel belangrijk voor de club en het team. Maar we hebben eerst nog zeven competitie-duels voor de boeg, voor we ons op de finale richten", aldus Keizer, die met zijn elftal in de reguliere competitie op de derde plaats staat.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen