Fortuna Sittard niet blij met Rodriguez: "Verkloot de wedstrijd"

4 april 2019, 11:34

Bij Fortuna Sittard was men na het doelpuntloze gelijkspel tegen ADO Den Haag niet bepaald te spreken over José Rodriguez: de Spanjaard moest na een half uur vertrekken met een rode kaart vanwege een oliedomme elleboogstoot. "Dit kan natuurlijk niet. Hij verkloot gewoon de wedstrijd voor ons", zei Kai Heerings over de actie van zijn ploeggenoot.

De verdediger was niet blij met wat zijn teammaat deed. En hij was niet de enige. "Ik heb in het veld nog geprobeerd om een paar spelers tegen te houden, zodat niet iedereen op hem afvloog, want dat heeft ook geen zin", zei hij tegenover De Limburger. Eerder dit seizoen pakte de Spanjaard tegen sc Heerenveen ook al twee gele kaarten en dus ook rood.

'Ongelofelijk domme actie"

Trainer René Eijer was niet veel schappelijker voor zijn pupil, die na het duel onvindbaar was. "Hij is heel slim ergens gaan zitten waar wij hem niet konden vinden. Anders ben ik bang dat sommige spelers hem nog waren aangevlogen", zei de coach van Fortuna Sittard. Tegenover FOX Sports ging hij dieper in op de kaart. "Een ongelofelijk domme actie. Er is verder niks aan de hand."

Ook ging hij nog in over de wedstrijd. "Je moet knokken om een punt en je traint de hele week om drie punten te pakken. Een punt in deze fase heb je niet zo gek veel aan", wist de coach. "Het kwam op vechtlust en het leveren van energie aan. Dat hebben ze voortreffelijk gedaan, maar ik had liever geknokt voor drie punten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen