Poldervaart kijkt rustig rond: "Vrijdag kan ik uitslapen"

5 april 2019, 08:25

Voor Adrie Poldervaart is zijn eerste avontuur als hoofdtrainer in de Eredivisie teleurstellend verlopen. De coach van Excelsior besloot donderdag zijn contract in te leveren omdat hij naar eigen zeggen 'de groep niet meer kon raken'. Hij gaat nu rustig kijken hoe hij nu verder wil.

Dat geeft de trainer aan tegenover Voetbal International. "Ik moet zien wat ik nu ga doen. Ik heb geen werk, vrijdagochtend kan ik uitslapen", zegt hij nuchter. Hij is de Rotterdamse club dankbaar voor het vertrouwen in hem. "Excelsior heeft het aangedurfd met me, out of the box gedacht. Daar ben ik ze dankbaar voor', vervolgt Poldervaart. 'Ik weet niet wat dit voor mijn trainersloopbaan betekent. Feit is dat ik gewoon weer zal moeten werken. Het liefst als trainer, ja."

Uiteraard vindt Poldervaart het pijnlijk dat hij moest opstappen bij de club waar hij eerder jarenlang als fysiotherapeut werkte. "Ik hoop dat Excelsior het redt en zal ze aanmoedigen. Dit is mijn club, dit is ruim 25 jaar van mijn leven. Ik heb ze op het hart gedrukt dat ze met z'n allen moeten zorgen dat ze dit goed afsluiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen