Van Persie twijfelgeval voor duel op kunstgras van VVV

5 april 2019, 12:22   Bijgewerkt: 5 april 2019, 18:22

De kans is groot dat Robin van Persie niet inzetbaar is tijdens het uitduel bij VVV-Venlo. De routinier kampt nog altijd met een kuitblessure, die hem eerder al tegen SC Heerenveen (3-0) aan de kant hield, en Giovanni van Bronckhorst lijkt geen risico te nemen met RvP op de Limburgse kunstgrasmat. "We zullen deze dagen nog nodig hebben om te kijken hoe ver hij is", aldus de trainer.

Volgende week wacht namelijk ook het belangrijke thuisduel tegen Heracles Almelo en de trainer van Feyenoord houdt die clash in het achterhoofd. "Of Van Persie kan spelen tegen VVV, dat weet ik nog niet. We zullen deze dagen nog nodig hebben om te kijken hoe ver hij is", aldus de vooruitkijkende coach in gesprek met het Algemeen Dagblad. "We spelen nog zes heel belangrijke wedstrijden op jacht naar de derde plek.''

Zonder de schaduwspits rekenden de Rotterdammers donderdag overtuigend af met Heerenveen. In de Kuip zag Van Bronckhorst dat zijn formatie duidelijk de betere was. "Dat hebben we gewoon goed gedaan. De winst tegen Heerenveen was wel een opluchting. Ik kijk niet naar Heerenveen, maar naar mijn eigen team. En de manier waarop wij donderdag wonnen was zoals ik het graag zie."

Mocht Van Persie het duel tegen de middenmoter uit Venlo niet halen, is hij naast Jeremiah St. Juste en Justin Bijlow het derde blessuregeval bij Feyenoord. Steven Berghuis is er na het incident van vorige week wederom wel weer bij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen