Steijn ziet slechte week bij VVV-Venlo: "Er ging veel fout"

5 april 2019, 12:52

Het is vooralsnog niet de week van VVV-Venlo. De Limburgers speelde zondag met 1-1 gelijk bij NAC Breda en kregen midweeks een dreun van FC Utrecht: 2-6. Maurice Steijn hoopt zondag tegen Feyenoord op beterschap.

VVV staat bekend als een ploeg die weinig goals tegen krijgt, maar dat was tegen Utrecht dus even anders. "Er ging veel fout, maar kwam dat door individuele fouten? Kwam het door beslissingen van de technische staf? Of kwam het doordat taken niet goed werden uitgevoerd? We kijken heel kritisch terug. En durven ook kritisch naar ons eigen functioneren te kijken. Feit is dat tegen FC Utrecht teveel fout ging en dat het vooral te makkelijk ging", zegt Steijn op de clubwebsite.

De oefenmeester raakt niet in paniek en wil geen voorbarige conclusies trekken. "Het vreemde is natuurlijk dat dezelfde groep die tegen PSV een 8 scoorde, tegen NAC en Utrecht niet verder kwam dan een 4. Dat verschil is te groot, maar ik wil eerst weten waar dat aan ligt", zegt Steijn, die zondag over een nagenoeg fitte groep beschikt. Alleen Jerold Promes is niet inzetbaar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen