Goed nieuws AZ: Boadu traint vanaf maandag weer volledig mee

5 april 2019, 13:57

Volgens AZ-coach John van den Brom traint Myron Boadu vanaf maandag weer volledig mee met de selectie van de Alkmaarders. Van den Brom, die zaterdagavond op De Vijverberg speelt tegen laagvliger De Graafschap, verwacht dat de jonge spits dit seizoen nog minuten kan maken in de Eredivisie.

Dat laat de oefenmeester weten op de website. Boadu raakte na een paar wedstrijden al vroeg geblesseerd tijdens het duel tegen Feyenoord. "Vanaf maandag traint Myron weer volledig met de groep mee. Minuten maken in het eerste elftal zie ik nog wel gebeuren dit seizoen. Het zou een mooie beloning voor hem zijn na een seizoen lang revalideren."

Naast Boadu kent AZ nog wat andere afwezigen. Stijn Wuytens is nog niet fit en Teun Koopmeiners en Thomas Ouwejan zijn geschorst voor het treffen in Doetinchem. Mats Seuntjens is wel weer fit, terwijl Adam Maher juist weer terug is na een schorsing.

Van den Brom is waakzaam voor de kracht van De Graafschap. "Ze zijn veel leuker gaan voetballen, zoals Henk de Jong het wil. Er wordt dus niet alleen maar verdedigd. Beide ploegen hebben echt wat om voor te spelen. De Graafschap is nog niet uit de gevarenzone en wij willen de derde plek vasthouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen