Linssen is hersteld van hamstring en gaat spelen tegen PSV

5 april 2019, 14:56

Bryan Linssen is fit genoeg om mee te doen in het duel tegen koploper PSV. De vleugelaanvaller van Vitesse is hersteld van een hamstringblessure die hem sindsdag nog aan de kant hield tegen AZ. Ook verdediger Max Clark mag ondanks mindere wedstrijden vanaf de aftrap beginnen.

De vice-captain herstelde de dagen na het duel tegen de Alkmaarders (2-2) echter goed en volgens trainer Leonid Slutsky is de Limburger fit genoeg. "Hij heeft de test goed doorstaan en ik denk dat hij kan starten", vertelt de Rus in gesprek met Omroep Gelderland. Daardoor zal Navarone Foor weer op de bank beginnen in een uitverkocht GelreDome.

Max Clark kan ondanks een aantal mindere optredens rekenen op een basisplaats. Zijn coach behoudt namelijk het vertrouwen in de verdediger. "Hij heeft twee moeilijke wedstrijden achter de rug, maar ik wil achterin niet steeds weer schuiven met spelers. Dat komt de automatismen niet ten goede. Daarbij heb ik vertrouwen in de kwaliteiten van Clark", vertelt Slutsky aan De Gelderlander.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen