Wormuth eist drie punten: "Fantastisch dat beide teams moeten"

5 april 2019, 14:22

Heracles Almelo maakte midweeks in de strijd om de play-offs een pas op de plaats door het verlies tegen Willem II. Wil het team weer aanhaken, dan zal er zaterdag gewonnen moeten worden van NAC Breda. Dat vindt Frank Wormuth ook.

Heracles staat zevende en het verlies tegen nummer acht Willem II heeft er behoorlijk ingehakt in Almelo. "Als we winnen van NAC Breda is de week nog niet zo succesvol als we zouden willen", vertelt Wormuth op de clubwebsite. "We hebben de zespuntenwedstrijd van Willem II verloren, dus om deze positie op de ranglijst te behouden zullen we moeten winnen. Maar dat geldt ook voor NAC. Zij hebben de laatste strohalm gepakt, hebben een goed gevoel na de winst op Excelsior. Het is fantastisch dat beide ploegen moeten. Ik verwacht een beetje dezelfde wedstrijd als tegen Willem II."

Heracles kent een goed seizoen, maar in kan in theorie aan het einde van de rit met lege handen staan. "We staan het gehele seizoen al tussen de plaatsen 5 en 9, het zou heel jammer zijn als we daar aan het einde van het seizoen niet staan. Dat is best lastig, want we spelen nog uit bij Feyenoord, AZ en PSV. Onze thuisduels tegen NAC Breda, sc Heerenveen en Excelsior zijn dus enorm belangrijk. We praten alleen over de volgende wedstrijd, en die zullen we dus moeten winnen om op deze positie te blijven."

Bij Heracles keert Kristoffer Peterson terug in de basis. Dat gaat ten koste van Jesper Drost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen