Rutten wanhoopt niet na historische dreun op eigen terrein

5 april 2019, 16:07

Fred Rutten denkt zich met Anderlecht te kunnen herstellen na de midweekse dreun in eigen huis tegen Club Brugge. Paars-wit verloor voor het eerst sinds 1998 van Brugge en heeft zo de eerste twee duels in Play-off I verloren. Rutten is echter nog niet in paniek en looft de mentale weerbaarheid van zijn ploeg.

Tegen Royal Antwerp lijkt de winst het enige resultaat dat telt voor Anderlecht. Rutten heeft tijdens de persconferentie vertrouwen. "Als ik de kopjes vanmorgen op training zag, zit het mentaal wel goed. De nederlaag is verwerkt. De wedstrijd tegen Antwerp wordt een andere beladen wedstrijd, met andere ingrediënten. Het zijn twee teams die moeten, maar het zal wel een andere beleving zijn dan tegen Club Brugge", tekent Sporza op.

Van een wedstrijd die kost wat kost gewonnen moet worden, wil Rutten niets weten. "We zitten altijd in die modus. Als je verliest, kom je in de problemen om kampioen te worden of Europees voetbal te halen. We moeten daar op een normale manier mee omgaan. Dat zijn factoren die bij Anderlecht horen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen