Olde Riekerink windt er geen doekjes om: "We moeten winnen"

5 april 2019, 17:51

SC Heerenveen is met nog zes wedstrijden te spelen in de race om een ticket voor de play-offs om Europees voetbal. De Friezen, die de tiende plaats bezetten, zullen nog wel minstens drie plekken moeten stijgen om zeker te zijn van een plekje in de nacompetitie. Tegen FC Emmen mag Heerenveen zondag geen fout maken, stelt trainer Jan Olde Riekerink.

"We moeten winnen", zijn de duidelijke woorden van Olde Riekerink in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Ons doel is het halen van de play-offs. Dat is hartstikke belangrijk voor Heerenveen. Ik heb tegen de jongens gezegd dat alle individuele belangen aan kant moeten. Het gaat nu om het belang van de club", doelt hij op de mogelijke transfers en de aflopende contracten.

Olde Riekerink weet nog niet of hij in Emmen een beroep kan doen op Daniel Høegh en Stijn Schaars. Høegh heeft een spierblessure overgehouden aan het uitduel met Feyenoord (3-0) en zal de komende wedstrijd waarschijnlijk aan zich voorbij moeten laten gaan. Schaars is eveneens niet ongeschonden uit de wedstrijd gekomen, al valt de schade mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen