Tadic Speler van de Maand, Isak wint talentenprijs

5 april 2019, 18:54

Voor de vijfde keer dit seizoen is een speler van Ajax verkozen tot Speler van de Maand in de Eredivisie. De eer valt dit keer te beurt aan Dusan Tadic. Hij presteerde in maart statistisch gezien het beste van alle spelers in de Nederlandse competitie.

Tadic scoorde in maart vier keer en verzorgde daarnaast één assist. Tegen PSV scoorde hij alweer zijn twintigste competitiedoelpunt van het seizoen Steven Berghuis (Feyenoord), Adrián Dalmau (Heracles Almelo), Andrija Novakovich (Fortuna Sittard) en Nicolas Gavory (FC Utrecht) waren andere gegadigden voor de persoonlijke prijs, die eerder werd gewonnen door drie andere Ajacieden: Hakim Ziyech, Nicolas Tagliafico en Frenkie de Jong (twee keer).

Isak

De doorgebroken Alexander Isak is verkozen tot Talent van de Maand. De negentienjarige spits van Willem II, die voor een half seizoen wordt gehuurd van Borussia Dortmund, scoorde in maart zeven keer en gaf één assist. Tegen Fortuna Sittard schreeft hij geschiedenis door als eerste speler in de Eredivisie drie strafschoppen te benutten in één wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen