Mahi en Chabot keren terug in de basis bij FC Groningen

5 april 2019, 19:09

FC Groningen-trainer Danny Buijs kondigt in aanloop naar het thuisduel met Excelsior aan dat hij zijn op enkele plekken gaat wijzigen. Mimoun Mahi is weer fit en zal zaterdag starten. Dat geldt ook voor Julian Chabot, die terugkeert van een schorsing.

Door de rentree van het tweetal zal Buijs enkele spelers moeten teleurstellen. Eén op één zal hij zijn keuzes toelichten. "Ik zeg niet tegen ze dat het definitief is, want aan die steen heb ik me aan het begin van het seizoen gestoten met Tom van Weert. Toen vertelde ik voor de training dat hij niet zou spelen en een kwartier later raakte Mimoun Mahi geblesseerd", zegt Buijs tegenover RTV Noord.

"Ik probeer daarom nu aan te geven wat mijn vertrekpunt is in aanloop naar deze wedstrijd, maar dat het nog niet definitief is. Als speler vond ik het zelf ook prettig om uitleg te krijgen als ik na een paar wedstrijden in de basis weer op de bank moest plaatsnemen", aldus de trainer, die over een nagenoeg fitte selectie kan beschikken. Alleen reservedoelman Kevin Begois (blessure) en Jannik Pohl (ziek) zijn er niet bij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen