Ten Hag wil geen leegloop: "We zullen vechten voor iedere speler"

6 april 2019, 00:14

Het is geen geheim dat veel spelers van Ajax op de verlanglijstjes staan van Europese (sub)topclubs. Naast Frenkie de Jong zullen ongetwijfeld nog enkele spelers uit Amsterdam vertrekken, maar Ajax wil een leegloop voorkomen. Dat benadrukt ook trainer Erik ten Hag.

"We willen nu presteren, maar ook volgend jaar zullen we een sterk team hebben. Dus moet er veel voorwerk gedaan worden. In de afgelopen periode is dat al veel gebeurd door strategieën uit te zetten en door nadrukkelijk specifiek te scouten. Inmiddels kunnen we verder gaan met onze eigen selectie", begint Ten Hag in gesprek met Ajax TV.

Ajax contracteerde donderdag Razvan Marin en legde onlangs onder anderen Andre Onana, Noussair Mazraoui en Klaas-Jan Huntelaar langer vast. "We willen spelers behouden en zullen vechten voor iedere speler, omdat we volgend jaar óók een sterk team willen hebben. Het is een uitstekende zaak dat een aantal spelers heeft bijgetekend. Dat is een prima signaal naar onze achterban maar ook intern naar onze spelersgroep", aldus Ten Hag. "Ook volgend jaar hebben we hoge doelen."

De Jong stapt komende zomer over naar FC Barcelona en mogelijk vertrekt Matthijs de Ligt ook naar Catalonië. Nicolas Tagliafico, Donny van de Beek, David Neres en Hakim Ziyech zijn andere belangrijke gegadigden om een stap hogerop te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen