KNVB keurt klaagzang van De Graafschap-voorzitter af

6 april 2019, 11:26

De klaagzang van De Graafschap-voorzitter Martin Mos richting Dennis Higler krijg mogelijk een staartje. Op Twitter deed de preses zijn beklag over het optreden van Higler in de thuiswedstrijd van vorige week tegen Heracles Almelo. Scheidsrechtersbaas Dick van Egmond keurt dat af.

'Jammer dat FOX niet de 'zware' overtredingen van De Graafschap laat zien voorafgaand aan de goals van Heracles! Zal er wel bij horen! Grof schandaal! Higler, weet niet wat er bij je in de thee heeft gezeten, denk een scheutje ...', tweette Mos.

Die teksten zijn binnen de KNVB besproken en moet Mos rekening houden met een waarschuwing. "Wat wij ervan vinden en mee doen, houden we ook intern", zegt Van Egmond tegen De Gelderlander. "Maar laat duidelijk zijn dat we zulke uitspraken niet op prijs stellen."

Mos raakte al eens eerder in opspraak. In 2016 spuwde hij op Twitter ook zijn gal. 'Shit KNVB' en 'KNVB Maffia' stuurde Mos de wereld in, nadat De Graafschap een wedstrijd zonder publiek moest spelen. Toen kwam het hem op een berisping te staan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen