Van den Boomen onhoudbaar: "Er is een club uit het buitenland"

6 april 2019, 12:09

Branco van den Boomen is onhoudbaar geworden voor FC Eindhoven. De 23-jarige middenvelder blinkt wekelijks uit en weet dat in ieder geval één buitenlandse club geïnteresseerd is. De aanvoerder hoopt aanstaande zomer dan ook een mooie transfer te maken. "Dat is precies wat ik in mijn hoofd heb."

Van den Boomen beschikt over een doorlopend contract tot medio 2020. Dus als Eindhoven een leuke transfersom wil vangen, moet het Van den Boomen straks ook verkopen. "De club kan wel een financiële klapper gebruiken. Ik hoop dat het zoveel mogelijk gaat zijn", zegt de maker van tien doelpunten in de Eerste Divisie tegen FOX Sports. "Ik heb nog geen gesprek gehad, maar uiteindelijk komt er niets moois aan denk ik. Er is een club uit het buitenland, dat is het enige wat ik weet. Uit de Eredivisie is er nog niets."

Eerder speelde Van den Boomen al voor sc Heerenveen. Dat avontuur mislukte. Volgens hem omdat hij niet op zijn favoriete positie speelde. Bij Eindhoven speelt Van den Boome, op tien. Vanuit die positie bereidde hij ook nog eens veertien doelpunten voor. "Ik ben nu een hele andere speler, ik ben klaar voor ronde twee."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen