Advocaat sluit dienstverband bij ADO in toekomst uit

6 april 2019, 12:58   Bijgewerkt: 6 april 2019, 13:14

Dick Advocaat sluit uit dat hij ooit nog aan de slag gaat als trainer van ADO Den Haag. Hoewel hij nooit in de Hofstad actief was, gaat dat er ook niet meer van komen. Sowieso is FC Utrecht zijn laatste klusje in de Eredivisie - zoals de coach er momenteel naar kijkt. "Ik wil hier goed afsluiten en dan is het in Nederland voor mij gedaan."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Achteraf was het leuk geweest om ook ADO gedaan te hebben, maar het is nu eenmaal zo gelopen. Ik hoop nog altijd dat ADO wint, behalve dan deze wedstrijd, want nu moet de beste winnen", zei hij over het duel in Den Haag van zondagmiddag.

Hoewel de ervaren coach nog altijd in de buurt van Den Haag woont, reist hij met de bus mee terug naar de Domstad om vervolgens naar zijn huis te gaan. "Ik ga altijd terug met de bus. Voor de spelers was ik daar als jonge trainer heel streng in. Ik kan me herinneren, dat Peter Hoekstra bij PSV vroeg of hij na een uitwedstrijd tegen FC Groningen daar mocht blijven, omdat zijn ouders vijfentwintig jaar getrouwd waren. Toen sprak ik de legendarische woorden: 'Je ouders zijn 25 jaar getrouwd, jij niet.' Dus die moest drie uur met de bus naar Eindhoven en drie uur terug. Dat zou ik nu anders doen. Maar niet voor mezelf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen