Heerenveen definitief zonder Schaars en Høegh in Emmen

6 april 2019, 15:55

SC Heerenveen kan komend weekend nog niet beschikken over Stijn Schaars. Hoewel de middenvelder zo goed als hersteld is van zijn blessure die hij opliep tegen Feyenoord, wordt hij tegen FC Emmen niet opgesteld. "Twee wedstrijden in drie dagen, zijn zware blessure en het feit dat we op kunstgras spelen, speelt daarbij een rol", aldus trainer Jan Olde Riekerink.

Dat vertelt de coach tegenover Omrop Fryslân. Tegen Feyenoord viel hij vlak voor de rust uit met een blessure, maar had in nood nog wel kunnen spelen. "Stijn is belangrijk voor ons. Maar als 'ie na zo'n zware blessure weer een blessure krijgt, dan zijn we wel extra voorzichtig met hem", laat Riekerink weten. Ook Daniel Høegh, die een spierblessure opliep, is niet van de partij in Drenthe.

Overigens heeft Olde Riekerink ook een duidelijke mening over het aflopende contract van Schaars: wat de trainer betreft, gaat de routinier zeker door. "Stijn is een uitstervend ras. In die zin dat hij een oudere speler is, die belangrijk is voor andere spelers in de coaching. Een verlengstuk van de trainer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen