Stevens ziedend na strafschop diep in blessuretijd

6 april 2019, 18:42

Huub Stevens zag hoe Schalke 04 zaterdagmiddag heel diep in blessuretijd een penalty tegen kreeg tegen Eintracht Frankfurt, waaruit de beslissende treffer viel (1-2). De oefenmeester was ziedend over de beslissing, maar reageerde enigszins intgetogen. "Het is verbazingwekkend, maar als ik de waarheid zeg, moet ik oppassen dat ik niet word geschorst."

Dat vertelde hij tegenover FOX Sports na het duel. Volgens de Nederlander ging er namelijk een overtreding aan vooraf. "Hij wordt geduwd, is uit balans, en vervolgens krijgt hij de bal via de schouder tegen de hand. Dan weet ik niet of het een penalty is", brieste de coach over de beslissing. Luka Jovic bleef koel en bezorgde Stevens een kater.

Toch was de coach over het vertoonde spel en geleverde strijd wel tevreden. "Dat moet ook als je onderin staat. Dat wordt gevraagd. Frankfurt is een ploeg die bovenin meedraait", aldus de coach, die wel zag dat Frankfurt frisser speelde. "Zij hebben zich de hele week kunnen voorbereiden op deze wedstrijd. Wij hadden midweeks een wedstrijd en dat kon je zien. Maar complimenten aan de ploeg. Dit is de enige mogelijkheid om erin te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen