Vele tegengoals doen Bosz bij Bayer niet twijfelen aan speelwijze

6 april 2019, 19:21

Hoewel Peter Bosz zaterdag voor de derde keer op rij verloor met Bayer Leverkusen, houdt hij vast aan zijn aanvallende manier van spelen. RB Leipzig nam dankzij een 2-4 overwinning de punten mee naar huis en dankzij de eerdere verliesbeurten tegen 1899 Hoffenheim (4-1) en Werder Bremen (1-3) raakt de subtop langzaam uit het zicht.

Tijdens de persconferentie na afloop van het duel oogt Bosz niet al te bezorgd. "Ik twijfel niet aan mijn speelwijze en ik denk ook dat de spelers dat niet doen. We moeten wel kritisch zijn. We krijgen voor de tweede keer op rij vier doelpunten tegen, ook al wat de penalty vandaag was makkelijk gegeven. Vier tegengoals is simpelweg te veel."

Met elf tegengoals uit de laatste drie wedstrijden zijn de verdedigende cijfers inderdaad niet goed. Bosz vindt echter ook dat de aanval teveel kansen laat liggen. "Vandaag weer. We moeten er 2-0 van maken en krijgen in de counter de gelijkmaker tegen. Dat gebeurt ons echt te vaak."

Door de derde verliesbeurt op rij staat Leverkusen achtste en kan Hoffenheim, dat een plaatsje lager staat, nog over Bosz en co heen klimmen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen